Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/klasat/klasa.web.php on line 399

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/klasat/klasa.web.php on line 399

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/klasat/klasa.web.php:399) in /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/index.php on line 289
BSC | HOME
baneri
Trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë - Faza e dytë

BSCK ofron trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në kuadër të Projektit për zhvillimin e shkathtësive për ndërmarrësi dhe zhvillim të planit të biznesit, i cili implementohet nepërmes Departamentit të Rinisë, që vepron në kuadër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit. 

Projekti është financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe ka për qëllim përkrahjen e të rinjëve në biznes përmes trajnimeve.

Kriteret për aplikim: Kandidatët duhet të jenë qytetar të Republikës së Kosovës, të moshës 18 - 25 vjeçqë kanë ide dhe

More
Aplikacioni i përpunuesëve të drurit...

“Rritja e konkurrueshmërisë, kualitetit të prodhimit dhe Shitjeve të përpunuesëve të drurit në komunat Ferizaj, Kaçanik dhe Shtërpce”

Ky projekt është i financuar dhe menaxhuar nga ZyraMore

Business Plan Competiton

Aplikoni në Garën për Biznes Plane, të organizuar nga programi i USAID-it Avancojmë Kosovën së Bashku. Kjo garë përmban trajnime 5 ditore, me qëllim që t'i pajisë kandidatët me shkathtësiMore

Trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në Kosovë

BSCK ofrojnë trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në kuadër të Projektit për zhvillimin e shkathtësive për ndërmarrësi dhe zhvillim të planit të biznesit, i cili implementohet nëpërmes Departamentit të Rinisë, që vepron në kuadër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

ProjektiMore

Upcoming Events