baneri

Contact

Business Support Centre Kosovo

Rr.Kosta Novakovic,Llamella 1,Kati i I,Nr.2
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës.

Phone/Fax: +386 49 557 656
E-Mail: info@bsckosovo.org 
URL: www.bsckosovo.org

Staff

Besnik Krasniqi
Founder & Director
Email: b.krasniqi@sckosovo.org   
Signed code of conduct

 

Enver Krasniqi
Program Manager
Email: e.krasniqi@bsckosovo.org 
Signed code of conduct


Blerta Murturi

Finance Manager
Email: b.murturi@bsckosovo.org
Signed code of conduct

 

Rexhep Mehmeti
Project Coordinator
Email: r.mehmeti@bsckosovo.org
Signed code of conduct

 

Fatlinda Hasani
Project Officer
Email: f.hasani@bsckosovo.org
Signed code of conduct

 

Burim Krasniqi
Project Officer
Email: burim.krasniqi@bsckosovo.org
Signed code of conduct

 

Ilir Gashi
Project Officer
Email: i.gashi@bsckosovo.org
Signed code of conduct

 

Fatlinda Hakiu-Kamberi
Project Officer
Email: f.kamberi@bsckosovo.org
Signed code of conduct

 

Esat Durguti
Business Trainer & Consultant

 

Florim Peci
Business Trainer & Consultant

 

Besart Hajrizi
Business Trainer & Consultant

Dergo
Trajnim falas: Aplikimi i Statistikës në SPSS

Business Support Centre Kosovo (BSCK) organizon

Trajnim intenziv dy ditorë

 

Aplikimi i Statistikës në SPSS

11-12 Shkurt 2017, Prishtinë    


KUSH MUND TË MARR PJESË

 

Trajnim është një mundësi unike për aftësim mbi Metodologjinë Hulumtuese të aplikimit statistikor dhe ekonometrisë në botën reale, përmes softwerit më tëMore

Upcoming Events