baneri

Business Support Centre Kosovo

 

Rr. Kosta Novakoviq Llamella 1 , Kati I , No.2
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
(Afër zyrës qëndrore të NLB-së)

Tel: +38138 728 164


info@bsckosovo.org

Me poshtë mund te gjeni listën e bizneseve qe janë themeluar dhe mbështetur nga Qendra për Themelimin e Bizneseve e Kosovës (BSCK). Te gjitha këto biznese kane fituar regjistrimin falas të bizneseve; qasje ne mikro-kredi për themelimin e bizneseve; 100 ore konsulencë falas dhe anëtarësim ne Oden Ekonomike të Kosovës.

 

Nr. Kompania Sektori
1 Center of Preventive Dentistry Services
2 Njomëza Luci Fashion
3 OUTSOURCE Consultancy
4 Massage Center Health care
5 Kalaveshi Agro-business
6 Wood Design Studio Wood Craft
7 PËR JU Services
8 D & A Group E-business
9 ANGROS Marketing
10 RoJel Services & Production
11 Mahagoni Production
12 Global Alliance Network Services
13 Rrul-Pak - CardBoard Packing&Recyceling
14 Big Advertising (owner changed) Marketing
15 Sharri  Agro-Business
16 Ars of Arts Marketing
17 Computer Clinic Center IT
18 IB Soft IT
19 Juggling Handicraft
20 Dredhëza Agro-Culture
21 Handmade Handicraft
22 Puzzle Marketing
23 Enterior Group Wood Enterior
24 Ortokep Health care
25 Syla Agro-Business & Dairy product
26 BioGreen Factory Biodisel &Recycle
27 Helix Production
28 Pavident Health care
29 Gresë Konjufca (owner changed) 4ID Fashion
30 Advsx Studio Architecture
31 Dukagjini Consulting Services
32 Fit & Pleasure Sports
33 Prekaj Meat Production
34 Çeliku Plastic Production
35 Lirimi Agro-Culture
36 Arbëri Farming
37 Serrë Tunel Agro-Culture
38 Idea Consulting Services
39 Keni Ekolog Agriculture
40 Bambi Services
41 Fresko Services
42 Ritmiko Services
43 Eurobona Agriculture
44 NTP Kastrati Services
45 Prowork Services
46 Kastraveci Agriculture
47 Bio-Ing Medicine
48 Rilokimi Services
49 Institucioni i Arismit Parashkollor "Brilantet" Education
50 BODE Services
51 MYCELI Agriculture
52 PaperBoy Services
53 SHUG Archi+Ad Platform Architecture
54 Blerina Rexha Education
55 English Editing Education
56 VirtuReal Services
57 VisitKard Services IT
58 Punetoria Butterfly Services
59 NTP "Ice man Fisi" Services
60 Bletaria Egzoni Production
61 Bio-Ing Services IT
62 Fokusi.BIZ Services
63 Kastrati Agroculture
64 Kopshti "Angel" Education
67 Kopshti Services & Production
68 Agjencioni per Sherbime Turistike Service Trade
69 Studio e reklamave COIN Marketing
70 Smart Greenhouse Agroculture
71 NTP Egzoni Production 
72 Archinter  Architecture
73 Ndermarrja Kopshtare BIOKS Production
74 Camelot Services 
75 Ultimate Production Marketing
76 NTP Lirimi Agroculture
77 Qumështorja e fshatit Production