29 Qer 2012

Programi i Ndërmarrësisë për Kosoven e Veriut

Objektivat e Projektit ishin:

Të pajisë ndermarresit e rinj me aftësi të nevojshme për vetëpunësim;
Për të përmirësuar aftësitë e ndermarresve të rinj për të pasur një fillim të suksesshëm dhe për të krijuar vende të reja pune;
Të ofrojë ndihmë dhe trajnim për ndermarresit e rinj për të zhvilluar një plan biznesi të qëndrueshëm për t’u përshtatu ndaj kërkesave aktuale të tregut,
Te zhvilloje/pershtat nje program praktik te Zhvillimit te Ndermarresve per kete detyre te veqante
Rezultatet e Projektit:
1.Partneritet i krijuar me Shoqatën e Grave të Biznesit (Mitrovica e Veriut),
2.186 aplikime të marra nga Zubin Potoku, Zveçani, Mitrovica e Veriut dhe Leposaviq,
3.179 pjesëmarrës u trajnuan në 4 komuna
4.Tre (3) module u dërguan pjesëmarrësve
5.193 plane biznesi të pranuara
6.100 grante të dorëzuara nga Programi i Ndërmarrjeve Private të USAID-it në Kosovë

Kohëzgjatja e projektit: 10 muaj
Ky projekt u financua nga: USAID, Programi i Ndërmarrjeve Private në Kosovë

     

      

 

    

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *