08 Nën 2015

Lehtësimi i mjedisit miqësor të biznesit përmes One Stop Shop dhe shërbimeve të mbështetjes së biznesit 2015

BSCK ka bërë organizimin e mjedisit miqësor lehtësues për biznes nëpërmjet aktiviteteve të lidhjeve të tregut dhe shërbimeve të mbështetjes së biznesit, të cilat kanë marr pjesë në dy aktivitete të ndara.

Detyra e konsulencës e propozuar në këto projekte përfshijnë aktivitetet e trajnimit në module:

  •  Të rritet ndërgjegjësimi i pjesëmarrësve në atë që përfshinë ndërmarrësia
  •  Cilët janë atributet kryesore të sipërmarrësit të suksesshëm
  •  Sfidat, avantazhet dhe disavantazhet e vetëpunësimit
  •  Shembuj të strukturave të të menduarit të biznesit dhe planeve të përcaktimit të qëllimeve
  •  Të mësuarit e qasjes së strukturave se si të gjeneroni idetë e biznesit dhe si të zgjidhni ato më premtuese që do të ndiqni
  •  Për të kuptuar sistemin bazë të operimit duke përfshirë financimin bazë dhe kontabilitetin
  • Ngritja e vetëdijes për rëndësinë e marketingut, promovimit dhe lidhjeve të biznesit për rritje të shpejtë.

Kohëzgjatja e projektit: 1 muaj
Projekti është financuar nga Community Development Fund.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *