07 Shk 2016

Aplikimi i Statistikës në SPSS

Trajnimi ka zgjat pesë ditë ( 2 work shope + 3 përgatitje)  intenzive në softwerin më të përhapur aplikativ SPSS (Statistical Package for Social Sciencies), për ngritjen e kapaciteteve kërkimore për OJQ-të, që të mirren me lobimin dhe avokimin në fushen e politikave, ndër to edhe të administratës publike. Pjesëmarrës në trajnim kanë qenë 25 persona nga OJQ-të me qëllim që nepërmjet aplikimit dhe përdorimit të këtijë souftuer, puna e tyre të lehtësohet duke prodhuar punë më kualitative nga ana e OJQ-ve.

Projekti me titull “Ngritja e kapaciteteve kërkimore te OJQ-ve “, është financuar nga Ministria e Administratës Publike, dhe implementuar nga Business Support Centre Kosovo.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *