29 Sht 2018

Trajnimi për ngritjen e shkathtësive jetësore për të rinjë

Trajnimi ka zgjatë dhjetë ditë në dy komuna Drenas dhe Fushë  Kosovë. Janë trajnuar gjithësej 43 pjesëmarrës nga dy komunat. Eshtë arritur përgatitja e të rinjve për punë përmes shkathtësive, njohurive dhe kompetencave të nevojshme për tregun e punës. Përfituesit e përfshirë në projekt;
Drenas 10 meshkuj, Fushë Kosovë 14 meshkuj, gjithesej 24 meshkuj:
Mosha 18-24
Drenas 9 femra, Fushë Kosovë 10 femra, gjithësej femra 19
Mosha 18-24
Gjithësej ishin 43 përfitues në projekt.Ndikimi i projektit për përfituesit ishte:Ngritja e shkathtësive të punësueshmërisë  të rinjëve që do të ndikoj në punësimin e tyre .Aftësimi i të rinjve për aplikime për punë (shkrimi i CV-së, letrës motivuese, hulumtimi i konkurseve të punës).Ngritja e shkathtësive të komunikimit, prezantimi në intervista pune, komunikimi i shkruar dhe komunikimi verbal

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *