20 Jan 2020

Trajnim për Nërmarrësi dhe Digjital Marketing

Projekti ka qenë unik dhe i’u është dedikuar përfituesëve të kategorisë së II të skemës së ndihmës sociale. Ka pasur qëllim të dizajnojë dhe të rrisë qasjen në tregun e punës, përmes ofrimit të shërbimeve cilësore të punësimit. Programi i punës ka qenë i fokusuar në fushën e trajnimeve, që kontribuojnë në përgatitjen e të rinjëve për punë përmes zhvillimit të shkathtësive, njohurive dhe komptencave të nevojshme për tregun e punës.

Projekti është implementuar në nivel lokal, dhe këtë duke bashkëpunuar me komunat përkatëse (Prishtinë, Podujevë dhe Obiliq). Gjithsej 150 pjesëmarrës/të rinjë, secila komunë nga 50 pjesëmarrës, trajnimi ka zgjatë 9 ditë për secilën komunë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *