20 Jan 2020

Trajnime falas për ndërmarrësi dhe digjital marketing

Business Support Centre Kosovo- organizon trajnime falas për të rinjtë e regjionit të Prishtinës, Podujevë dhe Obiliqit. Organizimi i trajnimit për “Inovacione, Ndërmarrësi dhe Dixhital Marketing” ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve me tema përmbajtësore dhe me cilësi të praktikave bashëkohore të edukimit profesional dhe do t’i ndihmojë të rinjëve për punësim dhe vetëpunësim si dhe në zhvillimin e ndërmarrjeve të reja inovative.

Ky trajnim i të rinjëve financohet nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) dhe implementohet nga Business Support Centre Kosovo (BSCK).

Aplikoni online: https://forms.gle/89euZySVHxiYZCZM6

One thought on “Trajnime falas për ndërmarrësi dhe digjital marketing”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *