07 Maj 2020

Raporti hulumtues – Vlerësimi i ndikimit të virusit COVID-19 në bizneset e Kosovës

BSCK ka realizuar një anketë me 250 pronarë/menaxherë të ndërmarrjeve nga 1-15 Prill 2020, për të kuptuar më mirë ndikimin e COVID-19 në aktivitetet biznesore dhe për të analizuar masat që janë të nevojshme për daljen nga kjo situatë. Ky studim ka aplikuar metodën e rastit, e cila është realizuar duke i dërguar linkun e formës elektronike të pyetësorit bizneseve sipas regjistrit të bizneseve aktive të Administratës Tatimore (ATK). Përqindja e kthimit të pyetësorëve të plotësuara nga bizneset ka qenë rreth 30%.

Raport Hulumtues COVDI 19 Final Converted

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *