23 Sht 2020

Thirrje për aplikim për Trajnimin në përdorimin e Software-it “iSBEMxk”

Thirrje për aplikim për

“Trajnimin në përdorimin e Software-it “iSBEMxk”

Qëllimi

Qëllimi i trajnimit është të trajnojë profesionistë të fushës për përdorimin e Software-it “iSBEMxk” për vlerësimin e performancës së energjisë në ndërtesa, sipas rregulloreve të miratuara së fundmi nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

(https://mmph.rks-gov.net/sq/Aktet-nenligjore).

Objektiva

Objektiva e trajnimit është që të trajnohen dhe testohen deri në 10 ekspertë përgjatë 4 ditëve në përdorimin e iSBEM.

Koha

Trajnimi do të mbahet me datat 24.09.2020 deri më 28.09.2020.

Kualifikimet

Më poshtë janë kualifikimet shkollore të nevojshme për të qenë pjesë e trajnimit:

  • Minimum diplomë Bachelor në një nga lëmitë e inxhinierisë si: Ndërtimtari, Elektroteknikë, Mekanikë dhe Arkitekturë;
  • Minimum 5 vjet përvojë pune në projektim, mbikëqyrje apo menaxhim të projekteve inxhinierike;

Dorëzimi i aplikacioneve

Afati i fundit për aplikim është deri më datën 24.09.2020, në orën 16.00. Dorëzimi i aplikacioneve duhet të bëhet me email në adresën elektronike: hatmanas@gmail.com me subject:  Trajnimi për përdorimin e software-it  iSBEMxk.

Prishtinë, 22.09.2020

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *