11 Jan 2021

Trajnim Falas: Strategji Biznesi dhe Marketing Digjital

Trajnim falas “Strategji Biznesi dhe Marketing Digjital”

Organizimi i trajnimit për “Strategji Biznesi dhe Marketing Digjital” ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve me tema përmbajtësore dhe me cilësi të praktikave bashëkohore të edukimit profesional dhe do t’i ndihmojë të rinjëve për punësim dhe vetëpunësim si dhe në zhvillimin e ndërmarrjeve të reja inovative.

Komunat përfituese: Prishtina, Vushtrria, Mitrovicë Jugore

APLIKO ONLINE:

https://forms.gle/ExJvXEYenJyiGj2RA

Afati i fundit për aplikim është 31 Janar 2021.
Trajnimet fillojnë të implementohen me:
a). 08 Shkurt 2021

Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet në bazë të kritereve: student aktiv, të rinjtë të papunë, mosha 18 – 24 vjeç. Në fund secili pjesëmarrës do të pajiset me certifikatë të përfundimit me sukses të trajnimit.

Ky trajnim i të rinjëve financohet nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Social (MPMS) dhe implementohet nga Business Support Centre Kosovo (BSCK).

Për shkak të situatës së pandemisë me virusin COVID 19, trajnimet do të implementohen sipas Udhëzimeve të Parapara të Ministrisë së Shëndetësisë për parandalimin e virusit duke respektuar distancën, përdorimin e dezinfektuesve, maskat dhe doreza gjatë trajnimeve për pjesëmarrësit e trajnimeve.

Për më shumë informata:
Mob: 048 460 006, 049 153 154 dhe tele: 038 728 164
e-mail: trajnime@bsckosovo.org
website: www.bsckosovo.org

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *