23 Sht 2020

Thirrje për aplikim për "Trajnimin në përdorimin e Software-it “iSBEMxk” Qëllimi Qëllimi i trajnimit është të trajnojë profesionistë të fushës për përdorimin e Software-it “iSBEMxk” për vlerësimin e performancës së energjisë në ndërtesa, sipas rregulloreve të miratuara së fundmi nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. (https://mmph.rks-gov.net/sq/Aktet-nenligjo...

07 Sht 2020

Sot me datë 07.09.2020 filloi implementi i trajnimit për Ndërrmarrësi dhe Marketing Digjital në Komunën e Prishtinës, projekt ky i organizuar nga Business Support Centre Kosovo (BSCK) dhe i mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS). Ky trajnim 10 ditorë ka për qëllim të zhvillojë shkathësitë ndërmarrëse të pjesëmarrësve si dhe ato të marketingut digjital. Në hapje...

05 Gus 2020

Organizimi i trajnimit për "Ndërmarrësi dhe Marketing Digjital" ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve me tema përmbajtësore dhe me cilësi të praktikave bashëkohore të edukimit profesional dhe do t’i ndihmojë të rinjëve për punësim dhe vetëpunësim si dhe në zhvillimin e ndërmarrjeve të reja inovative. Komunat përfituese: Prishtina, Podujeva dhe Fushë Kosova Trajnimet fil...

07 Maj 2020

BSCK ka realizuar një anketë me 250 pronarë/menaxherë të ndërmarrjeve nga 1-15 Prill 2020, për të kuptuar më mirë ndikimin e COVID-19 në aktivitetet biznesore dhe për të analizuar masat që janë të nevojshme për daljen nga kjo situatë. Ky studim ka aplikuar metodën e rastit, e cila është realizuar duke i dërguar linkun e formës elektronike të pyetësorit bizneseve sipas regjistrit të bizne...

09 Pri 2020

Në emisionin DESKU të televizionit KTV - Kohavision i janë referuar pyetësorit të cilin është duke e zhvilluar BSC Kosovo, për ndikimin e #COVID19 në ekonominë e Kosovës. Pyetjet për rezultatet e para të publikuara lidhur me ndikimin e #COVID-19 i janë adresuar Ministritit të Ministria e Financave dhe Transfereve / Republika e Kosovës zotit #BesnikBislimi. #BSCK së shpejti do ta bëjë pu...

20 Jan 2020

Business Support Centre Kosovo- organizon trajnime falas për të rinjtë e regjionit të Prishtinës, Podujevë dhe Obiliqit. Organizimi i trajnimit për "Inovacione, Ndërmarrësi dhe Dixhital Marketing" ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve me tema përmbajtësore dhe me cilësi të praktikave bashëkohore të edukimit profesional dhe do t’i ndihmojë të rinjëve për punësim dhe vetëpunë...

01 Shk 2019

Dynamic Business Leadership Workshop është projektuar për udhëheqësit e biznesit.Workshpi ështe i koncentruar në ndërtimin e forcës dinamike të orientuar nga misioni dhe formimi i ekipeve të fuqishme me ndikim të lartë të cilët janë në gjendje të planifikojnë, parashikojnë dhe reagojnë ndaj ndryshimit. Workshopi do të përdorë një përzierje të udhëzimeve, diskutimeve, debateve dhe simulim...