Na kontaktoni

Telefoni / Fax:

+381 (0) 38 728 164;

+383 48 460 006

Email: info@bsckosovo.org

 

Orari

E Hene-E Premte: 9:00 – 17:00
E Shtune – E Diel: Mbyllur

Lokacioni

Addresa: Ukshin Hoti, Blloku A, Hyrja C4/2,Kati I, Nr.2, 10000 Prishtina, Republic of Kosovo

Na kontaktoni ne email

Plotesone kete form dhe do te merrni pergjigje shume shpejt nga stafi jone